Гривни и колиета от естествени и вулканични камъни

Гривни и колиета от естествени и вулканични камъни

Всяко натурално решение на здравословен проблем е най-добрият избор, който може да направи всеки един от Вас. Ежедневието ни е изпълнено с различни по вид заболявания и възпаления, които са причинени основно от намесата на разнообразните по вид химически добавки. Pure Hazelwood Bulgaria, както и цялото семейство Pure Hazelwood препоръчва по-правилен начин на живот, уповаващ се на природните ресурси! В случай че не успявате да постигнете баланс и правилна колаборация с природата, Ви съветваме поне лечението на вече възникнал здравословен проблем да се извършва благодарение на натуралните съставки, с които ни дарява природата.

Вулканични камъни

В годините на усилена работа, която включва редица изследвания на утвърдени учени, ние в Pure Hazelwood сме се убедили в лечебните свойства, които можем да извлечем от природата. След като се уповаваме на всички чудотворни функции, идващи право от лешниковите гори на Канада, съсредоточихме усилия във внедряването на още естествени и чудотворни природни лекове.

Вулканични камъни в комбинация с лешниково дърво

Освен балтийския кехлибар, за чиито лечебни функции Ви разказахме съвсем скоро, един друг енергиен източник крие своите лековити дарове по някои кътчета на земята. В комбинация с лешниковите екстракти и балтийския кехлибар, вулканичните камъни успяват да предадат лековитите си свойства право към човешкия организъм.

Pure Hazelwood, а вече и Pure Hazelwood Bulgaria, успя да направи пътечката, по която чудотворните свойства, да достигнат до Вас под формата на елегантни, лековити накити.

Вулканични камъни

Ресурсът от камъни, които концентрират в себе си богат енергиен заряд, е изчерпаем и трудно контролируем от специалистите на Pure Hazelwood. Именно поради тази причина и поради това, че изследванията показват какво количество да се използва за конкретен накит, ние фино и прецизно използваме камъните като лечебно средство.

От милиарди години се носи информацията за лечебната сила на различните видове скъпоценни камъни, а в последствие този дял на медицината намира и своето име „литотерапия“. Литотерапията е алтернативно лечебно средство, което се изразява в правилното комбиниране на различни по вид естествени камъни. Тоновете и минералите имат вибрации и качества, които усвояват натрупалото се напрежение, което от своя страна е първоизточник на здравословни проблеми. Енергийните камъни преди всичко спомагат за предотвратяване на предпоставки за възникване на разновидни възпаления. Това, енергийните камъни да се превърнат в част от живота Ви, дори да нямате ясно обострен здравословен проблем, е от изключителна важност!

Вулканичните камъни помагат на физическото, психическото и духовно състояние като освобождават емоционалните струпвания насочени към негативно.

Вулканични камъни

Всъщност, лечението с енергийни и естествени камъни – литотерапията, е сблъсък между науката и вярванията. Специалистите на Pure Hazelwood, обаче, успяват да намерят правилната комбинация между лешникови екстракти, кехлибар и камъни, така че науката и вярата да не са в непрекъснато опровержение.

Вулканични камъни

Накитите с марка Pure Hazlewood успяват да концентрират различните по вид камъни и да насочат действието на всеки един, съобразно лечебните свойства и на основата, която е специално подготвена от лешникови дървета.

Познанията, които специалистите на Pure Hazelwood успяват да добият и овладеят, превръщат вулканичните камъни в част от живота и здравословното Ви ежедневие!

Същността на камъните е сложна структура от елементи, всеки от които крие своите чудотворни специфики и с които предстои да ви запознаем.

Всеки един от накитите, на който присъства съответна комбинация от вулканични камъни е подробно представен и достъпен за Вас!

За целият екип на Pure Hazelwood е от изключителна важност да успее да Ви осигури спокойствие, идващо директно от природата. Концентрирането на работата на екипа, успява да взаимства с екстракти от трите основни енергийни природни ресурса – дървета и естествени камъни, за да Ви предложи здраве, естетика, душевно и психическо спокойствие.

Действието на естествените и вулканични камъни, в комбинация с лешникови дървета е добра предпоставка и за ароматерапия Pure Hazelwood.

Конкретни видове накити съчетават в себе си етерични масла, които са екстракти от природата, в частност от лешникови дървета. Терминът „ароматерапия“ се отнася до използването на ароматни растения, от които се екстрахират етеричните масла, които само от накитите имат за съставка.

Вулканични камъни

Използването на етерични масла при процеса на лечение и подобряване качеството на живот с продуктите Pure Hazelwood Bulgaria е предпоставка, която гарантира още по-добри и дълготрайни резултати. Екстрактите от лешниково дърво, концентрират свойства, които могат да достигнат до организма само и единствено благодарение на ароматерапия и не е достатъчно единствено допир на дървото върху кожата.

Малко повече за конкретните накити Pure Hazelwood и структурата им от съвкупността между лешникови дървета, етерични маска и вулканични камъни предстои да Ви представим! –Енергията на камъните в Pure Hazelwood

Имайте предвид – важно е да успеете да съчетаете конкретен естествен камък, за да съсредоточите неговото въздействие там, където ще е най-полезен. За тази цел подробно разгледайте описанията на всеки накит с естествен камък или консултирайте избора си с някой от специалистите на Pure Hazelwood Bulgaria.