Ефектът от лешникови дървета за храносмилателната система

Ефектът от лешникови дървета за храносмилателната система

Ние разбираме тревогите Ви по начина Ви на живот! Екипът ни също се сблъсква с редица изпитания и предизвикателства, които ни отклоняват от мисията да се грижим за организма и тялото си. Забързаният начин на живот ни разсейва и твърде често се поддаваме на изкушенията за лесен, но не добър за храносмилателната ни система живот.

 • Не се храните редовно и полезно, а наблягате на бързи храни?
 • Не се тревожите за алкохола, който консумирате, защото се утешавате, че винаги може да го спрете /но така и не го спирате/?
 • Не се движите достатъчно, защото абонаментът за фитнес е твърде скъп?
 • Не подбирате анти-бактериалните средства, с които да се предпазвате?

Не, не и не…твърде много НЕ за здравето ВИ!

Храносмилателните нарушения са сред най-лесните за поява, но и най-трайните по действията си върху целия ни организъм. Именно от този вид нарушение заболяват основни органи на тялото и се отключват редица сериозни заболявания.

И не, не е гаранция че като сме млади и здрави значи всичко е наред. Точно когато всичко е наред, трябва да сме осъзнати, че всяко вредно влияние на върху организма ни ще рефлектира рано или късно и то първо на храносмилателната система.

Имаме предвид „ние“ защото и ние сме наясно с тези проблеми, и ние от семейството на Pure Hazlewood Bulgaria се борим с вредните навици и сега, когато се докосваме до най-натуралния ресурс – природата, осъзнаваме колко по-правилно би било да си изградим по-добри, по-значими навици на живот.

Никога няма да има по-добро време да бъдете честни със себе си и да се изправите пред Вашия начин на живот! Имате избор дали да го приемете или да го промените за постоянно! Доказано е, че 30 дни са всичко, от което се нуждаете, за да създадете постоянен навик. Добро предизвикателство, не мислите ли?

Герданите и гривните от Hazelwood – в помощ на добрите навици!

Ефектът от лешникови дървета за храносмилателната система

Голяма част от хората избират огърлици и гривни от Pure Hazelwood Bulgaria, просто защото са приятни за носене или облекчават друг дискомфорт /бебешки болки при зъби, кожни проблеми и други/. Но знаете ли, че целогодишно, а не периодично може да се възползвате от чудотворните свойства от лешникови дървета?

Лешниковото дърво е богато на полифеноли, които са известни със своите антиоксиданти, анти-бактериални и противовъзпалителни свойства, които да се отразят благоприятно на Вашия ежедневен живот. Подобряването на навиците Ви е пряко обвързано с цялостния Ви начин на живот и всичко, което е в полза затова е важно да бъде съчетано с останалата Ви дейност.

Навиците, за които ще помогне благоприятното влияние на накитите Pure Hazelwood, гарантирано ще доведат до:

 • Редовно хранене и отделяне на повече енергия за подготовка на полезно меню;
 • Осъзнатост, че нищо не е по-важно и належащо от здравето;
 • Движение под форма, която не винаги е задължително да е обвързана с пари;
 • Грижа от природата и предпазване от възпаления и бактерии.

Как Pure Hazelwood Bulgaria има силата да се намеси за по-високото Ви качество на живот и здрава храносмилателна система?

Ефектът от лешникови дървета за храносмилателната система

Истината е, че за добра работа на храносмилателната система са необходими грижи, които най-добре да бъдат натурални, а именно директно от природата.

Храната, която консумирате е важна и ние апелираме да полагате грижи и да влагате енергия в правилното и подбиране!

За да имат допълнителен ефект всички усилия, които полагате, ние се погрижихме да доставим натурално решение от далечните земи на Северна Америка и лешниковите гори!

Освен всички други лековити и чудотворни свойства, които притежават натуралните екстракти от лешниково дърво, те спомагат и за правилния метаболизъм и функция на храносмилателната система.

Как да забързаме метаболизма?

Ефектът от лешникови дървета за храносмилателната система

Малко по-горе споменахме „правилен метаболизъм“, но кой метаболизъм всъщност е правилен? Всъщност истината е, че колкото по-добре работи храносмилателната система, толкова по-бързо се усвоява храната и метаболизмът не работи на забавени обороти. Колкото повече напредва възрастта Ви, толкова повече метаболизмът се забавя, а това е предшествано от неправилно усвояване на храната и проблеми с цялата храносмилателна система. Именно, за да бъде избегнато това забавяне, всички изброени по-горе препоръки от екипът на Pure Hazelwood и пряката връзка с природата са от изключителна важност, за да постигате добро качество на живот.

Благодарение на дългогодишни изследвания, проучвания и експерименти, семейството на Pure Hazelwood успя да докаже и лицензира благоприятното въздействие на натуралните екстракти върху кожата, та чак до храносмилателната система.

Със своя анти-бактериален и противовъзпалителен ефект, продуктите успяват индиректно да повлияят на цялостния процес по храносмилане, който предварително Вие сте прецезирали с допълнителни усилия по:

 • Правилен подбор на храните;
 • Избягване на прием на токсини и емулгатори;
 • Концентриране в консумирането на натурални продукти – плодове, зеленчуци.

Накитите Pure Hazelwood Bulgaria спомагат за правилния начин на живот и концентрират вниманието Ви в създаване на добрите навици.

Влиянието, което успяват да окажат накитите се дължи изцяло на природната сила, която просто ние, от Pure Hazelwood сме успели да концентрираме, за да почерпите необходимото здраве и да успеете да постигнете добър ход на храносмилателната Ви система.

Екстрактите от лешниково дърво успяват да унищожат токсините, които са напът да повлияят на системата и успяват да концентрират противовъзпалителния си ефект върху Вашия организъм.

Здравето идва от природата! И продуктите от лешниково дърво са в подкрепа на това дългогодишно твърдение!