Историята на Pure Hazelwood, или как започна всичко?

Историята на Pure Hazelwood, или как започна всичко?

Лек за зъбобол или как започва всичко с Pure Hazelwood?

В далечната 1997 година, при раждането на детенцето ни получихме подарък за него – аборигенска, бебешка огърлица, състояща се от 4 малки дървени парченца, лековити при зъбобол и избиване на зъбките на детето. Признавам, нито аз, нито Патрик повярвахме, докато не настъпи поредната мъчителна нощ, а след това не настъпи още по-мъчителен ден, когато зъбките на детето ни продължаваха да избиват, да предизвикват висока температура, болки и неразположение. Всеки родител знае какви мъки настъпват при преминаването на този процес. Медикаментите препоръчвани от педиатрите, подходящи за тези ситуации не винаги са най-доброто решение. Третирането на детето с лекарства със сигурност влияе неблагоприятно на имунната система и оставя вреди някъде в тялото на крепкото детенце. В израз на безизходица помолих Патрик да опитаме с използване на подарената от наши близки огърлица. Нямах никакви притеснения, следвах логиката, че дървеният накит няма как да навреди, а е по вероятно да помогне.

С вълнение споделям, че огърлицата на Pure Hazelwood е чудотворна.

нови-комплекти-огърлица-и-гривна-purehazelwoodОблекчи болките и неразположението на детенцето ни, а ние с Патрик останахме смаяни. Отне твърде много време да повярваме, че един дървен накит може да доведе до толкова бързи и добри резултати.

Изпитах силна нужда да разкажа, да споделя със свои близки, защото безсилието, което изпитвах се превърна в сила, която мога да прилагам и да бъда в помощ на детето си. С времето разказвах на все повече хора и ето, че сега имам възможност да го направя и пред Вас.

С Патрик ни заинтригува как точно действа накитът върху детето ни и на какво се дължи този чудотворен резултат.

Именно по този начин започна всичко.

Използвахме огърлицата при всяко неразположение на детенцето ни при избиването на зъбките, без да е необходимо да използваме медикаменти. Междувременно, следвани от любопитството си, ежедневно търсехме информация и популяризирахме лечебната сила на дървената огърлица. Колкото повече информация събирахме, толкова повече изпитвахме необходимост да я споделим със свои близки. Повярвахме в магическата сила и лечебните свойства на дървото, от което е изработена огърлицата. А какво е дървото? Редица въпроси засипваха ума ни и все повече се стремяхме да намираме начин да си отговорим. А можем ли да помагаме и на свои близки, не само на детето? За какво точно помага дървото, от което е съставен накитът? Въпроси. Въпроси. Въпроси.

Стремежът за отговори и решения на проблеми със здравословното състояние на близки и роднини породи идеята за бизнес, който да реализира идеалните ни цели. През 2003-та година желанието ни да знаем, помагаме и представяме лековитото чудо намери своето име…

Pure Hazelwood Inc.

Историята на Pure Hazelwood - Purehazelwood.bg

Във времето, когато ни сполетя този здравословен накит, Патрик беше отдаден на работата си, а аз бях заета с детето. Малко по-късно във времето обаче, Патрик се отдаде изцяло на бизнеса Pure Hazelwood, докато аз обикалях десетки конференции в Канада, за да популяризирам уникалните лечебни свойства открити в природата.

Достигането до този момент беше плавно обогатяване на нас самите със знания относно дървото, от което се извличат елементите са съставянето на накита. Потърсихме специалисти, проведохме изследвания и открихме най-важния отговор на първия си въпрос. От какво дърво се изработват накитите? – Лешниково. Този вид дърво се среща само в Северна Америка

Проучванията и всички изследвания, които стартирахме доказаха, че…

Свойствата на лешниковото дърво са използвани още от древността от десетки племена, които са обитавали Северна Америка. Индианците например са използвали растението външно, поставяйки именно украшения върху дечицата си, за да ги избавят от болки при поникване на зъбките. Други племена са извличали сок и полезни свойства от клонките, листата и кората на лешниковото дърво.

Всички получени резултати засили желанието в мен и Патрик да отделяме все повече и повече време на Лешниковото дърво, за да бъдем в ползва, първоначално на своите близки. В семейството ни, винаги е смятано че най-доброто лечение идва от природата.

Информирани сме, че в България също има безброй лечебни дарове на природата. Такива има и по света. Благодарение на усилената работа през годините ние можем да решим редица проблеми и да осигурим добро здраве за Вас, осигурявайки възможността да получите здраве от другия край на света.

Накити от лешниково дърво - Purehazelwood.bg

В продължение на седем години ние изучваме и обогатяваме своите и познанията на целия ни екип за свойствата на лешниковото дърво, допитвайки се и търсейки специалисти от целия свят. Лешниковото дърво е чудотворен природен ресурс, който позволява да бъде използван „външно“, но и да помага за здравето не само на бебето, а и при други възпаления и заболявания.

С Патрик организирахме нещо, което никога до сега не беше провеждано, а именно подробно изучване на вида Лешниково дърво. Силата на този вид дърво е подновена.