Накити от лешниково дърво при псориазис

Накити от лешниково дърво при псориазис

Кожните проблеми са бреме за обществото ни! Над 30% от населението на България страда от хронично или сезонно кожно заболяване, причинено от различни фактори.

Всяко кожно заболяване крие своите рискове от усложнение и доста често това усложнение е под облика на псориазис – най-страшната диагноза между всички кожни възпаления и заболявания. За съжаление, последните статистики сочат, че над 100 000  българи страдат от тежкото заболяване и се борят с най-често чуваната реплика „псориазисът не се лекува“.

Какво е псориазис? От какво се причинява псориазис? Лекува ли се?

Псориазис

Три въпроса, чиито отговор знаем, че е стресиращ и плашещ. Проблемът с кожата, наречен псориазис е тема, която дълги години ангажира семейството на Pure Hazelwood. Обикновено, диагнозите, за които се смята, че нямат лечение, намират своето решение в природата. Следвайки това мислене, след дълги години на проведени изследвания, анализи и хипотези, Pure Hazеlwood откри лечение за псориазиса.

Преди това, нека подробно разпознаем, че проблемът, чието решение търсите е псориазис. Много често заболяването има сходни признаци, с тези на други кожни заболявания, предизвикани от най-често от алергия.

Какво представлява псориазисът?

Псориазис

Вече съвсем накратко Ви разказахме какво причинява псориазисът, когато засегнахме кожните проблеми като цяло. Уви, за псориазисът е важно да се знаят много други детайли.

Причиняващото редица неудобства, трудности, болка, ниско самочувствие и раздразнителност, дори депресия кожно неразположение се разпознава с течение на времето.

Заболяването на кожата е с хронично-рецидивиращ ход, което се характеризира с появата върху различни части от кожната повърхност. Поради тази причина, накитите Pure Hazelwood, които са трайно решение на проблема с псориазиса, позволяват носенето да се извършва възможно най-близо до заболялата зона.

Измененията по кожата с характерна локализация – лакти, колене, кръст, окосмена част на главата. През последните години стана ясно, че промени на кожата и ставите, които дълго време бяха смятани за единствените прояви на болестта, са съпроводени с промени в метаболизма на мазнинните и атеросклеротични промени на съдовете.

Екстрактите от лешниково дърво имат функция, която успява да достигне до заболялата зона и да работи върху анти-бактериалното и противовъзпалително действие в засегнатата от болестта зона. По този начин, успокоявайки и контролирайки процесите, лешникът отшумява и отслабва действието на болестта върху организма.

Целият екип на Pure Hazelwood препоръчва в зависимост от засегната зона, да се избере накит, който ще бъде разположен възможно най-близо до мястото с псориазисно възпаление.

Какво предизвиква появата на псориазис?

Псориазис

Отговорът на този въпрос е строго индивидуален в зависимост от начина на живот, който водите. Важно е да се съхранявате и да обръщате внимание на духа, за да в здраво тялото Ви. Да следите процесите, които настъпват по кожата Ви и да вземате мерки още преди да е възникнал проблема.

След многократните и разнообразни изследвания, които биват провеждани на място в Канада, най-близо до лешниковите гори, става ясно че най-добрата грижа за кожата е натуралната. Всяко химично вещество, което налага влияние върху кожата крие рискове и предразполага развитието на кожни заболявания, включително псориазис.

Освен начина на живот, друга предпоставка за поява на сериозното заболяване, което има лечение благодарение на натуралните накити Pure Hazelwood, се крие в генетичните фактори. Не винаги факторите на околната среда и начина на живот могат да гарантират предотвратяване на псориазис. Понякога, генетичните структури в организма развиват болестта. Проведените генетични проучвания установяват, че плакатната форма на псориазис най-често се асоциира с носителството на HLA, B13, B17 И Cw6 гени.

Фактори, които влошават псориазиса

Псориазис

След като веднъж са Ви поставили тежката диагноза – псориазис дори след като сте открили лечение чрез накитите Pure Hazelwood е важно да имате предвид всички онези странични фактори, които пряко влияят и могат да обострят отново псориазиса.

Факторите, които влошават и обострят протичането на заболяването или отключването му са множество. Целият екип на Pure Hazelwood го е грижа за запазване на вече излекуваното състояние на кожата и поради тази причина моли да имате предвид следното:

  • Кожата реагира при травма – всички видове травма се асоциират с развитие на плакатен псориазис /физична, химична, електрически ток, инфекциозна и възпалителна/. Дори продуктите Pure Hazelwood да успяват да действат противовъзпалително и анти-бактериално върху кожата Ви е важно Вие също да полагате необходимите усилия.
  • Слънчева светлина – при повечето, веднъж засегнати пациенти, слънчевата светлина се отразява благоприятно за повторно развитие на псориазиса. Излагането на слънчева светлина не е препоръчително!
  • Инфекции – стерептококовата инфекция на гърлото предизвиква поява на един от клиничните варианти на псориазис. За да се предпазите, освен да предпочетете вид огърлица Pure Hazelwood е необходимо да полагате специални, цялостни грижи за Вашето здраве.
  • Медикаменти – най-често обвинявани са лекарствата. Всяко лекарство, което помага за конкретен проблем, вреди на друга част от Вашето тяло. Това е и основен мотиватор за семейството на Pure Hazelwood да предлага натурално решение, без химия за решаването на сериозни проблеми, възникващи в целия човешки организъм. Природата е източник на здраве, енергия и сила. Употребата на натурални медикаменти, които съдържат всички свойства на конкретния природен ресурс е в основата за безупречно здраве, без странични ефекти.

Кои са признаците за псориазис?

Псориазис

  • Червени петна по кожата, покрити от сребристи люспи
  • Суха напукана кожа, като на някои участъци може да има прокървяване
  • Сърбеж, парене или болка
  • Задебелени нокти, с неравна повърхност
  • Оток, болка и затруднена подвижност на ставите

Заболяването протича с хронично-рецидивиращ ход, т.е. периодите на обостряне са последвани от такива на липса на активност на заболяването. Пристъпите се влияят от изброените по-горе фактори и настъпват под влияние на действието на някой от тях. При провеждане на лечение заболяването се успокоява и навлиза в период на ремисия. Спокойните периоди могат да продължат различно дълго – от дни до години.

Проявите на заболяването могат да варират от единични плаки по лактите или в окосмената част на главата до засягане на 85-98% от кожната повърхност – състояние, известно като „еритродермия”.

Pure Hazelwood – решение за псориазис

Псориазисът има лечение и то се крие в природата – из лешниковите гори на Сверна Америка. Десетки последователи на Pure Hazelwood гарантират за чудотворният ефект върху засегната от псориазис кожа.