Накити от лешниково дърво

Накити от лешниково дърво

Годините прекарани в изследвания, опит и обработка, ни позволяват да приложим уменията си в подбора на най-здравия и качествен материал от лешниково дърво, в определено време на годината, за да бъде извлечен от чудотворното дърво, материалът с най-богато съдържание на активни молекули.

Едно от най-големите предимства на накитите и екстрактите, които Ви предлагаме в Pure Hazelwood, е техният доказан резултат.

Накити от лешниково дърво - Purehazelwood.bg

Обработеният дървен лешников материал се стилизира в красиви украшения – гривни и огърлици, без това да нарушава лечебните свойства, които съдържа дървото. Избирайки накитите на Pure Hazelwood, Вие избирате гаранция за здраве на Вас и Вашите близки.

Откакто лешниковото дърво е познато като средство за лечение на възпаления и болки, особено при поникване зъбките на бебето, единствено Pure Hazelwood инвестира време, средства и енергия по изучването, изследването и използването пълния потенциал на чудотворното дърво, срещано единствено в Северна Америка.

Проучванията, инициирани от Патрик и Геновева доказват активните, лечебни свойства на лешниковото дърво, за да имаме възможност да носим накитите днес и да се предпазваме от възпаления и лекуваме болки.

Подготвени в зависимост от спецификите за всяка възраст, накитите Pure Hazelwood са подходящи, безопасни, ефективни и най-вече чудотворни накити.

Основно, най-древно и първоосновно предназначение на накитите, специално изработени от Лешниково дърво е с цел облекчаване болката при поникване зъбките на бебенцата. Точно поради тази причина огърлиците са изработени с възможно най-безопасни елементи и Pure Hazelwood гарантира наличност на всякакви подходящи размери, за да бъде накитът освен лековит, но и безопасен за Вашето дете.

Накити от лешниково дърво - Purehazelwood.bg Закопчалките са в две основни категории, съобразени с възрастта на детенцето Ви:

  • 0-4 годишна възраст – Винтова закопчалка;

  • По-големи от 4 годишна възраст – Закопчалка тип щипалка.

Безопасността за децата Ви е резултат, който ние гарантираме и се стараем да постигаме ежедневно. Точно поради тази причина за нас е важно да предлагаме продукти, които са подходящи за всяка една детска възраст.

Те са подходящи за цялото семейство

Освен при болка от поникване на зъбки, накитите и всички останали продукти са в полза за здравословното състояние на Вас и всички Ваши близки от различни възрастови групи. Поради тази причина продуктите ни са за всекиго и са разделени в следните размери:

  • 3 детски размера;

  • 5 размера за възрастни;

  • 5 размера гривни.

Своята най-голяма сила, свойствата на лешниковото дърво прехвърлят върху човешкия организъм под формата на огърлица. Накити от лешниково дърво - Purehazelwood.bg

За всички обаче, които не предпочитат носенето на огърлица, ние от Pure Hazelwood предлагаме двойна гривна, която е лесна за поставяне, откопчаване, закопчаване и осигурява максимален комфорт.

Много е важно, прилагайки чудотворния екстракт от лешниково дърво върху организма си, да се чувствате комфортно и удобно със съответния накит.

Накитите от лешниково дърво са с дизайн, който освен че гарантира естетика и съхранява лечебните свойства на лешниково дърво, осигурява естетика и комфорт на своя притежател. Всичко това се дължи на детайлната дизайнерска комбинация между лешниково дърво и кехлибар.

Кехлибарът е вкаменена смола от иглолистни дървета, която освен, че подобрява естетиката на накитите, прибавя допълнителна стойност и успокоителен ефект, предотвратяващ евентуални възпаления и овладяващ вече възникнали такива.

Използвайки единствено природните ресурси за изработката на всички видове накити в Pure Hazelwood, ние ежедневно полагаме грижи за околната среда и работи върху възстановяване на природния ресурс, от който вече сме почерпили чудотворност.

Основна мисия на всички от Pure Hazelwood е…

При изработката на лечебните накити от лешниково дърво и поддържайки ги с допълнителни средства като кехлибар и др., да възстановяваме природния ресурс и по никакъв начин да не вредим на природната среда. За да бъде неизчерпаем ресурс, който да помага на хората от цял свят, наша основна мисия е да се погрижим за неговото съхраняване и развитие, а не за неговото унищожение и безсмислено употребяване. Чрез преработка и ежедневна регулация на използваните лешникови материали, Pure Hazelwood Ви гарантира минимално използване на ресурс и обстойна грижа за природата.

Освен да изберете да бъдете здрави, избирайки продукт от Pure Hazelwood, Вие инвестирате в изследвания на околната среда и в частност на лешниковите дървета. Специалистите са на мнение, че лечебните свойства, съдържащи се в лешниковото дърво, които към момента са доказани далеч не са максимума, който може да бъде достигнат чрез този вид дърво. Именно поради тази причина изследванията продължават и са насочени към това, дали извлечения от дървото материал със сигурност и до каква степен може да лекува по-сериозни и мащабни заболявания.

Онлайн-магазин-етно-бижута-Purehazelwood-България

Pure Hazelwood е 19-годишен лидер на пазара, инвестиращ средства и енергия в постоянни проучвания и оптимизация на продукта.

Хора от целия свят, вярващи в силата на природните лекове ни се доверяват и изпитват чудотворния резултат от лешниковите дървета. В Pure Hazelwood ще откриете най-доброто, безопасно и утвърдено решение на конкретния здравословен проблем!