Балтийски кехлибар за облекчаване на болките при зъбобол

Балтийски кехлибар за облекчаване на болките при зъбобол

Съвсем скоро Ви разказахме подробно за същността на зъбобола и пряката връзка на лековитите ресурси, които откриваме в природата на Северна Америка, лешниковите гори.

Екстрактите от лешникови дървета, които Pure Hazlewood изследва, доказано облекчават възпаления и съответно възникналата болка. Един друг природен дар също попада в полезрение на широки и подробни изследвания. Години подред специалистите в семейството на Pure Hazelwood отделят специално внимание на балтийския кехлибар.

Какво е балтийски кехлибар?

Балтийски кехлибар при зъбобол - Същност и визия на камъка

В България балтийският кехлибар не е толкова познато средство за употреба, т.к не се открива в тази частица на света.

Балтийският кехлибар е украсен от множество митове и легенди, като една от тях гласи, че преди векове мъж отглежда скъпоценен камък, неизвестен до тогава. Камъкът приличал на кристал и притежавал „митични“ свойства, с които осигурява защита от заболявания, зли духове и магии. Знаем, във всяка легенда има малка доза истина. С времето и напредване на науката, изследванията върху този благороден ресурс не спират, за да знаем днес и да употребяваме силите на балтийския кехлибар по предназначение.

Всъщност, абстрахирайки се от митовете и легендите, този вид кехлибар започва своя живот в древни времена, когато гигантски борове се отърсват от смолата. Това „отърсване“ се стича по земята, повличайки със себе си животински и растителни добавки. Постепенно се образуват реки от смола, които се стичат и вливат в по-големите водоеми. По този начин става ясна същността на балтийския кехлибар, а именно – той не е скъпоценен камък, а вкаменена смола, с невероятни лечебни свойства.

Смолата, извличайки и съдържайки в себе си полезните за човешкия организъм съставки от дървото, по което се е образувала, повлякла по пътя си и съхранила с времето соли, минерали и други вещества, се превръща в силен, лекарствен продукт.

За какво помага балтийският кехлибар?

Балтийски кехлибар при зъбобол - Същност на камъка

След извършените от Pure Hazelwood изследвания става ясно, че освен обезболяващ ефект, балтийският кехлибар притежава свойства, които се отразяват обезболяващо при конкретна болка – тази причинена от дентално заболяване.

Доказано е, че самата смола, под формата на балтийски кехлибар, не е болкоуспокояваща, а янтарната киселина, която се съдържа в балтийския кехлибар е. Точно този вид киселина притежава аналгетични свойства, които водят до облекчаване на породената в организма болка.

Зъбоболът е състояние, което може да бъде контролирано благодарение на различни медикаменти, които са приготвени изцяло по химичен път. Както вече Ви информирахме, не лековете на новото време са най-добрият и правилен избор. Екстрактите от балтийски кехлибар са невредими, за която и да е друга част на тялото. Употребата му, не може да навреди или да предизвика възпаление /освен в случаите на алергия към растителни съставки/, дори напротив. Освен да успокои зъбобола, междувременно балтийският кехлибар има свойството да спомогне за друго налично, но в начален стадии, възпаление в организма.

Как балтийският кехлибар в накитите Pure Hazelwood действа при зъбобол?

Балтийски кехлибар при зъбобол - Как помага

Накитите, които Ви представяме са едно многообразие от лечебни и чудотворни елементи. В случая, освен лешниково дърво, намесваме и чудотворната и обезболяваща сила на балтийският кехлибар.

Наличието и правилното предназначение, което Pure Hazelwood използва при създаването на различните видове накити с балтийски кехлибар е отразено в издадения сертификат.

Основна цел и мисия на Pure Hazelwood Bulgaria е да предаде, полученият от останалите членове на семейството на PURE Hazlewood резултат, и да представи решение на проблема със зъбобола чрез утвърденото, чудотворно качество на продуктите.

Носенето на колие, с наличието на балтийски кехлибар в неговата структура, свидетелства за невероятно облекчаване на болката при възникнал зъбобол или остро, хронично главоболие.

Гривните с марка Pure Hazelwood, които също в структурата си съдържат концентриран елемент на балтийски кехлибар се използват, но тяхното действие се усеща значително по-бавно поради отдалечеността на кехлибара от точката на болка.

Знаем, че при възникнал зъбобол има голяма вероятност за поява на странични неразположения, от което страда целият организъм. Целенасочените проучвания на балтийски кехлибар доказват, че той може да възстанови енергията в организма и да доведе до укрепване на имунната система и общото здраве. Влиянието, което има този силен на енергия природен ресурс е видим и действа положително върху целия организъм. Пречистването на чакрите и енергийното поле на човек е от значителна важност при временно породено неразположение, каквото е зъбоболът.

Източник на балтийски кехлибар

Балтийски кехлибар при зъбобол - Източник

За съжаление, от зъбобол няма човек, който да не страда поне веднъж в живота си. Имаме удоволствието след дълги години на упорит и неуморен труд да предложим решение на проблема със зъбобола и то натурално, от природата.

Освен да концентрираме чудотворните свойства от лешниковите гори, ние се стараем да съхраняваме наличието на най-старият и естествен източник на Кехлибарена киселина – балтийския кехлибар.

Pure Hazelwood Bulgaria е Вашият източник на балтийски кехлибар – натурално решение срещу зъбобол!

Все пак, апелираме да имате предвид, че ако зъбоболът Ви се обостри, а това доведе до по-сериозни неразположения – не отлагайте консултацията със специалист!

Природни средства, какъвто е балтийският кехлибар, могат единствено и само да спомогнат за отшумяване на болката и предотвратяване на възпаления. Не бива да се разчита само и единствено на това, при наличието на по-сериозен и голям проблем в устната кухина.