Накити от лешниково дърво
Етно бижута - PureHazelWood.bg
Етно бижута - PureHazelWood.bg

Поникване на млечните зъби при децата

Съществува натурален лек за зъбобол?

Проблемите с болките при избиването на зъбките на детенцето Ви имат решение и е само на един клик разстояние! Майка съм, познавам детския плач и безсилието. Нека първо споделя какво се случи и как със съпруга ми открихме начин да бъдем полезни в случаите на безизходица при избиването на зъбки на децата…

научете повече

Поръчайте колие или гривна от нашия онлайн магазин и ние ще Ви го доставим безплатно!

Аметист
29.90 лв.
Кафява
маниста
Лапис
лазули
29.90 лв.
Чакра
камъни
Чакра
Изчерпан
Розов
кварц
29.90 лв.

Имате въпроси към нас?

За да се свържете с нас в писмена форма, моля натиснете бутона „задайте въпрос“ и попълнете контактната форма. Нашият екип с радост ще отговори на всички ваши въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти.

Статии от нашия блог

Етно бижута - PureHazelWood.bg

Индианците и лешниковото дърво

Индианските племена (индианците) са едни от най-вярващите в силата на природата представители на земята. Накитите, отварите, мехлемите и смесите им са прочути в цяла Северна Америка, и по традиция се използват и до днес.
Исторически факти доказват, че едно от лековитите растения, използвани от тях е лешниковото дърво. От клоните на дървото те приготвяли чай, който служи за предотвратяване на възпаления на причинени рани при битки и успокоява венците при растежа на зъбите на детето. Чрез този чай децата били спасявани от мъки и висока температура, която по онова време била опасна за живота на детето.

научете повече
Етно бижута - PureHazelWood.bg

Как действат полифенолите в лешниковото дърво?

Повече от 20 години Pure Hazelwood провежда научни изследвания в акредитирани лаборатории, за да стане обществено известно, че лешниковите дървета облекчават редица симптоми и в действителност притежават
анти-инфекциозни свойства, които помагат за борба с болки в ставите, артрит, киселини, различни екземи, облекчаване на псориазис, зъбобол при деца и бременни.

Лечебни свойства
Лечебните свойства на лешниковото дърво